Vaša lica sreće su ono što nas pokreće!

DONACIJE

DONACIJA 1

Zahvaljujući vašim dobrim djelima Udruga Lice sreće uspješno je izvršila svoju prvu donaciju u iznosu od 366,31€. Nesretna priča Gordane Kovačić i njezine obitelji počela je od razornog potresa u Zagrebu 2020. godine. Njihov dom morao je biti srušen jer nije bio sigurno mjesto za život. Obitelj Kovačić krenula je u samoobnovu, no radovi su obustavljeni zbog povećanih troškova. Za to vrijeme obitelj živi u improviziranom domu, noći provode u kontejneru, a za higijenske potrebe koriste susjedovu kupaonicu. Njihov najveći problem je papirologija koja predstavlja veliku prepreku za njihov funkcionalan i normalan život. Gordana Kovačić ne odustaje i bori se svakim danom s hrpom zakona kako bi što prije mogli početi živjeti u svom novom domu. Pored zakopane papirologije u institucijama, ova obitelj je skoro ostala bez jedinog mjesta za spavanje, njihovog kontejnera. Kontejner su im htjeli oduzeti zbog neplaćenih računa struje, a ostali troškovi se gomilaju. Udruga Lice Sreće donirala je određena sredstva kako bi obitelj Kovačić sačuvala svoj kontejner. Priča ove obitelji nije ni blizu završena, u novu kuću im nije dozvoljeno unijeti ništa dok zakon to ne odobri. Udruga Lice sreće nastavit će pomagati, te ovim putem vas sve pozivamo da donirate na IBAN: HR2324020061101138085 i da svi zajedno pomognemo Gordani i njezinoj obitelji da započnu novi, mirniji i normalniji život.
Svatko tko želi na bilo koji način pomoći Gordani i njezinoj obitelji može nam se javiti kako bi vas mi spojili s njom.
     

DONACIJA 2

Nastavljamo donirati obitelji Kovačić za radove na kućnom objektu. Doniran je iznos od 3812,50€ za: instalacije vode i odvoda, za štemanje zidova za instalacije i za ugradnju odvodnih kanalica za tuš. Udruga se zahvaljuje svim donatorima koji su obitelji Kovačić dali nadu i pokazali im da nisu sami. Zahvaljujemo se i firmi Instalacije Briški na svim dogovorima i radovima! Obitelji Kovačić i dalje su potrebne donacije kako bi se u potpunosti mogli useliti u svoj novi dom, ukoliko se želite spojiti s njima, javite nam se ili donirajte na IBAN: HR2324020061101138085
 

DONACIJA 3

Novčana sredstva u iznosu od 830,30€ donirana su za nabavu potrebnih materijala za obnovu obiteljskog doma u Slavoniji, naselju Prekopakra. Njihov dom stradao je u olujnom nevremenu 19.7.2023. godine, a mi smo napravili sve što je bilo u našoj moći da im pomognemo. Obitelj je htjela ostati anonimna. 

DONACIJA 4

Korak po korak, uz konstantan rad i skupljanje donacija, Udruga je donirala obitelji Kovačić iznos od 1380 € za provođenje struje u njihovom novom domu. Prisjetit ćemo se na kratko početka ove priče. Obitelji Kovačić dom je stradao za vrijeme razornog potresa, iza čega dobivaju kontejner koji su im kasnije htjeli oduzeti. Obitelj i dalje koristi susjedovu kupaonu, spava u kontejneru, a boravi u šupi pored kuće. Krenuvši u samoobnovu susreli su se s brojnim zakonskim i financijskim preprekama. Udruga Lice Sreće sačuvala je kontejner obitelji Kovačić svojom prvom donacijom. Drugom donacijom obezbijedili smo im instalacije vode i odvoda, a sada je na red došla struja.
Kako je prethodno navedeno, obitelj koristi susjedovu kupaonicu. Naša iduća želja i molba za sve vas je da u novom domu ove obitelji izgradimo funkcionalnu kupaonu. Donirati možete na IBAN: HR2324020061101138085

DONACIJA 5

Naša peta donacija otišla je u ruke predivnoj obitelji Kovačić. Zbog raznih problema i novčanih izdataka Udruga je obitelji pomogla u podmirivanju rate struje u iznosu od 268,74€ za mjesec listopad 2023. Naše malo nekome znači puno, zato nas nastavite podržavati da zajedno možemo pomagati onima kojima je to potrebno.

Skupilo se puno trenutaka koje smo zabilježili kamerom

I ti želiš pomoći?

Budi dio pozitivne promjene i doniraj

Scroll to Top